YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

EnergiSMART Förening

 

 

 

 

q

För att förenkla för föreningar som vill bli energiSMARTA så har vi här samlat kontakter i olika företag som gärna ställer upp och svarar på föreningars frågor och även kommer ut om de har möjlighet till föreningars anläggningar och gör en kostnadsberäkning på den åtgärden föreningar vill göra. De kan även utföra åtgärder och i vissa fall även ge rabatter på deras varor.

 

För Föreningar som vill se över föreningens belysningssystem:

Kristian Andersson på företaget Kontrast Group hjälper gärna föreningar som funderar på att byta ut belysningen på sin anläggning. De kan även göra besök på föreningens anläggning och räkna på vilken besparing föreningen skulle göra om man byte ut sin gamla belysning mot en mer modern. Vi på Kontrast Group är samarbetspartner till Smålandsidrotten och hjälper Smålands idrottsföreningar med att kostnadsfritt se över deras belysning samt vilka möjligheter det finns att spara energi, pengar och samtidigt ge dem en bättre ljusmiljö.
Förening erhåller en rabatt på 15% på alla produkter beställda hos oss innan den 31:e oktober 2011. Läs mer här: http://www.kontrastgroup.com/visar/items/energismart.html

 

För Föreningar som vill se över sitt inneklimat:

Klimatkontoret AB är experter på anpassade styr- & regler-system till fastigheter. I fastigheter finns ett antal olika system för att erhålla ett bra inneklimat, det kan tex vara ventilation, värme eller kyla. Dessa system förbrukar stora mängder energi och det blir inte bättre av att de ofta motverkar varandra. Ofta kyls en lokal med tilluft samtidigt som den värms med radiatorer.Vi tar gärna hand om projekt från projektering till slutbesiktning och utbildning av driftpersonal. Storleken på fastigheten har ingen betydelse, vi har lösningar som passar alla. Vi ställer upp med 15% rabatt på våra listpriser tom 2011-10-31 samt kostnadsfri projektering. Kontakt: Christian Udd tel: 0708 - 23 31 65 E-post: info@klimatkontoret.se Hemsida: www.klimatkontoret.se

För Föreningar som vill veta mer om solvärme och få tips och råd innan man beslutar om en investering av ett nytt värmesystem.

Alternativ Värme AB. En totalleverantör i Kalmarregionen av ekonomiska och miljömässiga system för uppvärmning och varmvattenproduktion. De ställer kostnadsfritt upp med rådgivning till idrottsföreningar som vill byta värmesystem till ett mer energismart alternativ som t.ex. solvärme eller luft/värme pump. Kontakt: Tom North Tel 0480-49 11 80E-post: info@alternativvarme.se Hemsida: www.alternativvarme.se

För föreningar som vill byta till energisnåla fönster

Fönster Centralen i Kalmar AB
Vi är ett litet företag i Kalmar som specialiserat sig på försäljning och montering av energifönster. Vi säljer och monterar allt från PVC eller traditionella skandinaviska träfönster samt aluminiumfönster och glaspartier.

Vår storlek gör att personligt bemötande och hög grad av service är våra ledstjärnor. Vi sätter en ära i att lämna konkurrenskraftiga priser och att hålla det vi lovat.
Enorm urval i sortimentet med vår höga kompetens erbjuder vi kunden möjlighet till totallösningar på fönstersidan.
Vi arbetar huvudsakligen med försäljning och montering av fönster, men också med ny- om- och tillbyggnader av flerfamiljshus och villor.
Välkommen att ta kontakt med oss, vi kommer kostnadsfritt ut och gör ett kundbesök på er anläggning.

FönsterCentralen I Kalmar AB

Box 36
391 20 Kalmar
www.fonstercentralenab.se

0709-602 156, 0480 -264 15
Företaget innehar F-skattesedel


 

 

 

 

 

 

Samarbetspartners
 

ALTERNATIV VÄRME AB
Fölehagsvägen 2, 392 39 Kalmar
Tel 0480-49 11 80. Fax 0480-49 11 86
E-post:
info@alternativvarme.se

www.alternativvarme.se

 

Stefan Sandgren

TREBEMA AB

Propellervägen 11

392 41  KALMAR

Tel. 0480-870 20

Fax 0480-870 21

www.trebema.se

 

Klimatkontoret AB

Bymarksgatan 33

554 48 Jönköping 

0708 - 23 31 65

info@klimatkontoret.se

www.klimatkontoret.se

 

Kontrast Group

Västra Storgatan 11

55315 Jönköping

036-12 59 40

info@kontrastgroup.com

www.kontrastgroup.se

 

n